WEBINAARI
Modernien teknologioiden hyödyntäminen kaivosalalla

25/02/2021

Migael_Webinaari_header1

Hei, tervetuloa kuuntelemaan webinaaria kaivosalan uusista teknologioista!

Migael-hanke järjestää aamupäivän Microsoft Teams webinaarin helmikuun 25. päivä kello 09:00 – 11:30. Webinaarissa puhujat esittelevät muun muassa virtuaalitodellisuuden, lisätyn todellisuuden, pelillisyyden ja uusien röntgenteknologioiden mahdollisuuksia kaivosalalla. Lue lisää puhujien aiheista tämän blogin liitteenä olevasta esitteestä.


Kutsumme lämpimästi kaivosalan henkilöstöä, korkeakoulujen ja toiseen asteen henkilöstöä, asiantuntijoita sekä opiskelijoita osallistumaan tapahtumaan. Täyttämällä yhteystietosi osallistumislomakkeeseen pääset osallistumaan tapahtumaan ja sinulle lähetetään kutsulinkki noin viikkoa ennen tapahtumaa.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT - KIITOS ILMOITTAUTUNEILLE!

Lomakkeeseen tallennetut henkilötiedot ovat vain hankkeen osallistumistietojen keräämistä varten – tietojasi ei jaeta eteenpäin markkinointiin tai mihinkään muuhun tarkoitukseen.


WEBINAARIPÄIVÄN AIKATAULU 25/02/2021

9:00 – 9:10 Tervetuloa!
9:10 – 9:50 Esitys ja Q&A – Toni Westerlund, Lapin AMK (FrostBit): Migael – Mining games for education and learning
9:50 – 10:20 Esitys ja Q&A – Marko Paavola, VTT: Turvallisempaa, tehokkaampaa ja kestävämpää – Goldeneye-hanke tuo tutkijat ja yritykset yhteen uudistamaan Euroopan kaivosteollisuutta teknologian ja tekoälyn avulla
10:20 – 10:50 Esitys ja Q&A – Janne Paaso, VTT: X-Mine – Real-time mineral X-RAY analysis for efficient and sustainable mining
10:50 – 11:30 Esitys ja Q&A – Jonna Kalermo-Poranen, KAMK: Future Mine

Lisätietoja webinaarista Migael-hankkeen projektipäälliköltä: Toni Westerlund (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi)