Migael-hankkeen loppuseminaari

08/12/2021

MigaelseminaariSingle2

Hankkeen toimenpiteitä paketoitiin livestriimatussa loppuseminaarissa

Migael-hanke järjesti 8.12.2021 viimeisen seminaarin, jossa käytiin läpi projektin toimenpiteitä ja tuloksia. Livestriimissä pelattiin projektissa tuotettuja peliharjoituksia ja puhuttiin projektiporukan kesken hankkeen kulusta. Striimissä FrostBitin tiimistä paikalla oli projektipäällikkö Toni Westerlund, projekti-insinööri Elina Männikkö, sekä asiantuntijat Loru Reinikka (2D-graafikko) ja Tuuli Nivala (pelipedagogiikka).

Striimi alkoi hankkeen ja FrostBitin projektiporukan esittäytymisellä. Sen jälkeen edettiin suoraan peliharjoitusten pariin, ja jokaisen harjoituksen kohdalla nähtiin pelien pelaamista ja sekä keskusteltiin niiden tuotantoprosesseista.

Livestriimin nauhoitus on katsottavissa FrostBitin YouTube-kanavalla

Loppuseminaarin tallennuksen voi katsoa FrostBitin YouTubessa. Peliharjoitukset ovat myös kaikkien vapaasti ladattavissa ja pelattavissa Migael-hankkeen sivuilla, ja harjoituksista päivitetään viimeiset buildit vuoden 2021 loppuun mennessä. Buildeihin tehdään vielä viimeisiä korjauksia sekä optimointia, ja viimeinen (kuudes) peliharjoitus ladataan myös nettisivuille vuoden loppuun mennessä.

17/12/2021

Vuoden loppupuolella projektiporukka pääsi matkaamaan Joensuun Riveria-koulutuskuntayhtymään antamaan pelien käyttökoulutusta kaivosalan ja maarakennusalan opetushenkilöstölle. Sessio kesti kolme tuntia, ja siinä kerättiin viimeisiä palautteita ja ajatuksia peliharjoituksista. Migaelin nettisivuilta ladattavat kaivos-peliharjoitukset ovat vapaasti käyttöönotettavia ja kaikkien pelattavissa.